آشپزی درجه یک آزمون آنلاین فنی حرفه ای

سوال امتحانی : آشپزی درجه یک آزمون آنلاین فنی حرفه ای

آزمون - آشپزی درجه یک آزمون آنلاین فنی حرفه ای

سوال : آشپزی درجه یک آزمون آنلاین فنی حرفه ای

سوال آشپزی درجه یک آزمون آنلاین فنی حرفه ای
پرسش آشپزی درجه یک آزمون آنلاین فنی حرفه ای

پاسخ سوال : آشپزی درجه یک آزمون آنلاین فنی حرفه ای
جواب ها : همچنین جواب صحیح را می توانید از بخش زیر ببینید

آشپزی درجه یک آزمون آنلاین فنی حرفه ای

بازگشت

148

30

آشپزی درجه یک آزمون آنلاین فنی حرفه ای

آشپزی درجه یک آزمون آنلاین فنی حرفه ای

وزن تکه های توروندو حدودا چند گرم است؟

اصطلاح اردور به کدام یک از مفاهیم ذیل اطلاق می گردد؟

زرده تخم مرغ را در سوپ کرم قارچ چگونه اضافه می کنیم؟

به پتاژ های رقیق چه می گویند؟

ساده ترین راه تهیه بلدرچین چیست؟

بادام مورد استفاده در مرصع پلو چگونه باید باشد؟

برای تهیه مرغ بدون استخوان مرغ را از کدام قسمت شکاف می دهیم؟

در تهیه کدام غذا از سینه مرغ که قسمت کتف یا بال به آن وصل است مصرف می شود؟

سس سالاد فصل کدامیک از گزینه های زیر می باشد؟

موارد لازم تهیه برنج کدام گزینه می باشد؟

کوتل میگو در چه ظرفی سرو می شود؟

چه موقع سفیده تخم مرغ را داخل سوفله اضافه می کنیم؟

در کدامیک از سالادها از برنج پخته شده استفاده می شود؟

گوشت استیک را چگونه آماده می نیم؟

در صورتی که مربا کپک بزند چه کاری باید انجام دهیم؟

برای مرغ و مرغابی شکم پر از چه سسی استفاده می کنیم؟

داخل آب مخصوص شور چه چیزی را اضافه می کنیم و می جوشانیم؟

ادویه مخصوص خمیر کیش چیست؟

برای سرخ کردن میگوئی که نرم و صورتی رنگ است چه کاری باید انجام دهیم؟

از چه مواردی می توان داخل کوفته تبریزی استفاده کرد؟

برای سبز ماندن سبزیجات مانند نخودسبز به نسبت هر یک کیلوگرم سبزی چند قشق مرباخوری جوش شیرین لازم است؟

یک پیمانه برابر با چند قاشق سوپ خوری می بشد؟

سوپ برشچ غذای مصرفی کدام کشور است؟

یک قاشق مرباخوری نمک مناسب برای چندگرم سبزی جهت کنسرو کردن لازم است؟

سبزیجات خش قبل از مصرف در چه آبی باید خیسانده شود؟

سبزی مخصوص سس قارچ چیست؟

یکصد گرم سبزی خشک با چند گرم سبزی تازه برابر است؟

برای بیات کردن گوشت چه عملی باید انجام دهیم؟

کدامیک از مواد زیر جایگزین روغن زیتون در سالاد میوه می شود؟

مدت منجمد کردن انواع سبزیجات تازه چند ماه می باشد؟

Winner

میدونم که سخت تلاش کردی. این نتیجه ارزش واقعی تو رو نشون نمیده

Winner

می‌بینم که حسابی ترکوندی! تبریک میگم، لایق بهترین‌ها هستی

مجموعه کامل و به‌روز شده‌ای از نمونه سوالات آموزش آشپزی را در اختیار شما قرار می‌دهیم. این سوالات با توجه به آخرین تغییرات و استانداردهای آموزش آشپزی به طور مرتب به‌روزرسانی می‌شوند. هر سوال با دقت بالا طراحی شده و شامل پاسخ‌های تشریحی کامل است که به درک عمیق‌تر مفاهیم کمک می‌کند.

این مجموعه بخشی از دسته خدمات تغذیه ای می‌باشد که شامل نکات کلیدی و تکنیک‌های حل مسئله برای تسلط بر مباحث خدمات تغذیه ای است.

+45 امتیاز کسب کردی

failed


----نظرات----
در حال ارسال نظر...
نظر شما با موفقیت ثبت شد
خطا در ارتباط با سرور