آزمون آنلاین آشپزی درجه یک فنی حرفه ای

سوال امتحانی : آزمون آنلاین آشپزی درجه یک فنی حرفه ای

آزمون - آزمون آنلاین آشپزی درجه یک فنی حرفه ای

سوال : آزمون آنلاین آشپزی درجه یک فنی حرفه ای

سوال آزمون آنلاین آشپزی درجه یک فنی حرفه ای
پرسش آزمون آنلاین آشپزی درجه یک فنی حرفه ای

پاسخ سوال : آزمون آنلاین آشپزی درجه یک فنی حرفه ای
جواب ها : همچنین جواب صحیح را می توانید از بخش زیر ببینید

آزمون آنلاین آشپزی درجه یک فنی حرفه ای

بازگشت

144

30

آزمون آنلاین آشپزی درجه یک فنی حرفه ای

آزمون آنلاین آشپزی درجه یک فنی حرفه ای

مواد لازم برای تهیه سس سفید کدامیک از گزینه های زیر می باشد؟

کدامیک از گزینه های زیر در مورد سس ها صحیح است؟

درجه حرارت برای کنسرو کردن سبزیجات پخته شده چقدر م باشد؟

اصطلاح بیات کردن در چه موردی به کار می رود؟

اگر رنگ نعناع داغ سیاه شد و عطر آن از بین رفت علت کدامست؟

پیازداغ خوب چه مشخصه ای دارد؟

در روش آب گردانی مواد غذائی را چند دقیقه در آب جوش فرو می بریم؟

نکته مهم برای تهیه سس مایونز چیست؟

اصطلاح جا افتادن چیست؟

کدامی از گزینه های زیر در مورد پختن و سرخ کردن سبزیجات صحیح می باشد؟

معمولا چاشنی خورشت فسنجان چیست؟

مواد اصلی در کلیه ته چین ها چه می باشد؟

علت اینکه شربت پوست پرتقال را پس از پخت به شیرین پلو اضافه کنیم چیست؟

نکته حساس در تهیه خورش کاری ( هندی ) چه می باشد؟

350 درجه فارنهایت چند درجه سانتیگراد است؟

یک پیمانه روغن مایع برابر چند گرم است؟

شستشوی ویژه مخصوص دیگ زودپز چه می باشد؟

برای تمیز نمودن داخل یخچال از چه محلول هایی باید استفاده کنیم؟

بهترین نوع پارچه که جذب کنندگی خوبی برای خشک کزدن ظروف دارد چیست؟

چه عملی باعث شل شدن دسته چاقو با روکش کرومی می شود؟

برای جلوگیری از خرد شدن برنج چه کار انجام دهیم؟

چه ماده ای در داخل یخچال بوهای قوی داخل آن را جذب می کند؟

لوازمی که خوبی و بدی آن در تسریع و نتیجه کار آشپز تاثیر فوق العاده دارد چیست؟

یک کارد خوب دارای چه خصوصیت مهمی می باشد؟

برای پخت حبوبات از چه درجه حرارتی باید استفاده کرد؟

نکته مهم در تهیه پوره سیب زمینی چیست؟

مواد لازم جهت تهیه خورش کاری (هندی ) چیست؟

برای تهیه کته چقدر آب باید روی برنج بگیرد؟

معمولا برای پخت انواع غذا و شیرینی از چه درجه حرارتی استفاده می کنیم؟

چه چیز باعث تغییر رنگ ظروف تفلون می شود؟

Winner

یادت باشه، شکست فقط وقتی اتفاق می‌افته که دست از تلاش برداری

Winner

وای نه! نکنه نابغه‌ی مخفی فامیل تو بودی و ما خبر نداشتیم؟

مجموعه کامل و به‌روز شده‌ای از نمونه سوالات آموزش آشپزی را در اختیار شما قرار می‌دهیم. این سوالات با توجه به آخرین تغییرات و استانداردهای آموزش آشپزی به طور مرتب به‌روزرسانی می‌شوند. هر سوال با دقت بالا طراحی شده و شامل پاسخ‌های تشریحی کامل است که به درک عمیق‌تر مفاهیم کمک می‌کند.

این مجموعه بخشی از دسته خدمات تغذیه ای می‌باشد که شامل نکات کلیدی و تکنیک‌های حل مسئله برای تسلط بر مباحث خدمات تغذیه ای است.

+45 امتیاز کسب کردی

failed


----نظرات----
در حال ارسال نظر...
نظر شما با موفقیت ثبت شد
خطا در ارتباط با سرور