بهداشت اصناف – آزمون 30 سوالی فنی حرفه ای ادواری

سوال امتحانی : بهداشت اصناف – آزمون 30 سوالی فنی حرفه ای ادواری

آزمون - بهداشت اصناف – آزمون 30 سوالی فنی حرفه ای ادواری

سوال : بهداشت اصناف – آزمون 30 سوالی فنی حرفه ای ادواری

سوال بهداشت اصناف – آزمون 30 سوالی فنی حرفه ای ادواری
پرسش بهداشت اصناف – آزمون 30 سوالی فنی حرفه ای ادواری

پاسخ سوال : بهداشت اصناف – آزمون 30 سوالی فنی حرفه ای ادواری
جواب ها : همچنین جواب صحیح را می توانید از بخش زیر ببینید

بهداشت اصناف – آزمون 30 سوالی فنی حرفه ای ادواری

بازگشت

145

30

بهداشت اصناف – آزمون 30 سوالی فنی حرفه ای ادواری

بهداشت اصناف – آزمون 30 سوالی فنی حرفه ای ادواری

اگر نواقص غیر بحرانی پس از ……….. روز بر طرف نگردند، بعد از صدور اخطار تعطیل … ساعت ، دستور تعطیلی و مهر و موم ……….. صادر می شود.

بهترین و مناسب ترین راه برای مبارزه با موش کدام یک از موارد زیر می باشد؟

طبق تعریف آب آشامیدنی ، کدام ویژگی ها در آب نباید در بلند یا کوتاه مدت عارضه جزئی در بدن ایجاد کند؟

در کدامیک از موارد زیر نیاز به گند زدایی نمی باشد؟

غذایی پخته شده را در چه شرایط می توان نگهداری کرد؟

عوامل مؤثر بر سلامتی چیست؟

مطابق ماده ۱۳ مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایش و بهداشتی تخلف از رعایت اصول کدام موارد زیر مستوجب مجازات می باشد؟

منظور از بهداشت فردی چیست؟

از نواقص غیر بحرانی پس از ………….. روز بر طرف نگردد، بعد از صدور اخطار تعطیل ……….ساعته به مکان پلمپ می شود؟

شستشوی سبزیجات باید در چند مرحله انجام شود؟

موارد غذایی فاسد پذیر سریع کدام یک از گزینه های زیر هستند؟

احداث توالت بهداشتی ، نگهداری زباله در سطل زباله در دار در کنترل کدام حشره نقش دارد؟

نواقصاتی که مستقیم سلامت مردم را به خطر می اندازد نواقص ……… و نواقصاتی که غیر مستقیم سلامت مردم را به خطر می اندازد نواقص ………….. تلقی می شوند.

بهداشت فرد به چه معنا است؟

مطابق قانون مجازات اسلامی ، اقدام کنترلی (جهت شکستن پلمپ واحد) چه میزان می باشد؟

در صورت وجود نقص غیر بحرانی در واحد صنفی متصدی حداکثر چند روز برای رفع نواقص مهلت دارد؟

عامل بیماری زای بیماری اسهال کدام است؟

مسئولیت نگهداری لاک و مهر (پلمپ) واحد صنفی به عهده چه کسی می باشد؟

خودکنترلی بهداشتی به چه معنا است؟

راههای انتقال بیماری ایدز کدام است؟

راههای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنکو چیست؟

کدامیک از موارد زیر عادات غیر بهداشتی آلوده کننده مواد غذایی هستند؟

کدام روش برای یخ زدایی موارد غذایی منجمد صحیح است؟

حداکثر مدت زمانی مهلت برای رفع نواقص بحرانی چه مقدار می باشد؟

رنگ آب جزء خواص …………… آب می باشد.

منظور از نقص بحرانی در قوانون اصلاحیه ماده ۱۳ موارد خوردنی ، آشامیدنی و بهداشتی چیست؟

کدامیک از موارد زیر اصول رعایت بهداشت محیط در محل تهیه ، تولید ، توزیع و نگهداری مواد غذایی است؟

مطابق ماده ۱۳ موارد خوردنی ، آشامیدنی و آرایش و بهداشتی تخلف از رعایت اصول کدام موارد زیر مستوجب مجازات می باشد؟

در چه صورتی نصب پلاکارد در زمان پلمپ واحد صنفی الزامی است؟

کدامیک از موارد زیر حزء نواقص بحرانی طبقه‌بندی می شود؟

Winner

یادت باشه، شکست فقط وقتی اتفاق می‌افته که دست از تلاش برداری

Winner

وای نه! نکنه نابغه‌ی مخفی فامیل تو بودی و ما خبر نداشتیم؟

مجموعه کامل و به‌روز شده‌ای از نمونه سوالات بهداشت و ایمنی را در اختیار شما قرار می‌دهیم. این سوالات با توجه به آخرین تغییرات و استانداردهای بهداشت و ایمنی به طور مرتب به‌روزرسانی می‌شوند. هر سوال با دقت بالا طراحی شده و شامل پاسخ‌های تشریحی کامل است که به درک عمیق‌تر مفاهیم کمک می‌کند.

این مجموعه بخشی از دسته خدمات می‌باشد که شامل نکات کلیدی و تکنیک‌های حل مسئله برای تسلط بر مباحث خدمات است.

30 نمونه سوال فنی حرفه ای بهداشت اصناف این مجموعه شامل جدیدترین، مهم ترین و پر تکرارترین سوالات رشته بهداشت اصناف است که سوالات چهار گزینه ای بهداشت اصناف با جواب هستند و در اختیار شما قرار دارند

+45 امتیاز کسب کردی

failed


----نظرات----
در حال ارسال نظر...
نظر شما با موفقیت ثبت شد
خطا در ارتباط با سرور