فست فود آزمون فنی حرفه ای 25 سوالی با پاسخ

سوال امتحانی : فست فود آزمون فنی حرفه ای 25 سوالی با پاسخ

آزمون - فست فود آزمون فنی حرفه ای 25 سوالی با پاسخ

سوال : فست فود آزمون فنی حرفه ای 25 سوالی با پاسخ

سوال فست فود آزمون فنی حرفه ای 25 سوالی با پاسخ
پرسش فست فود آزمون فنی حرفه ای 25 سوالی با پاسخ

پاسخ سوال : فست فود آزمون فنی حرفه ای 25 سوالی با پاسخ
جواب ها : همچنین جواب صحیح را می توانید از بخش زیر ببینید

فست فود آزمون فنی حرفه ای 25 سوالی با پاسخ

بازگشت

146

25

فست فود آزمون فنی حرفه ای 25 سوالی با پاسخ

فست فود آزمون فنی حرفه ای 25 سوالی با پاسخ

1. دستگاه هات داگ ساز سوسیس ها را با چه چیزی آماده می کند؟

2. از متداول ترین فرهای پیتزا در دنیا کدام است؟

3. ساندویچ ها به طور کلی به چند گروه تقسیم بندی میشوند؟

4. بعد از پخت گریل را به مدت نگردد؟

5. نام دیگر کنتاکی چیست؟

6. پنیری که به مصرف انواع پیتزاها می رسد چه نوع پنیری است؟

7. نام دیگر مارگاریت چیست؟

8. طعم پیتزا در کدام فرها بهتر است؟

9. سمبوسه به چه شکلی پیچیده میشود؟

10. گوشت همبرگر را تا چه وقت تفت می دهیم تا مطمئن شویم پخته است؟

11. در فرهای پیتزای ریلی برای پخت چه نوع پیتزای استفاده میشود؟

12. ماده اصلی میگوبرگر چیست؟

13. مواد اصلی خمیر پیتزا چیست؟

14. روش تهیه پیتزا سبزیجات کدام است؟

15. مواد لازم جهت تهیه سمبوسه چیست؟

16. برای اینکه سیب زمینی بعد از سرخ شدن پوک و ترد شود و تغییر رنگ ندهد باید چه کرد؟

17. ماده اصلی پیتزا تونا چیست؟

18. سس گوجه فرنگی دارای چه ویتامین هایی است؟

19. ظرف پخت پیتزا بهتر است از چه جنسی باشد؟

20. پیتزا ایتالیایی به دلیل داشتن خمیر نازک باید در کجا طبخ شود؟

21. مواد لازم برای ماهی برگر چیست؟

22. مزیت ساندویچ ساز متحرک چیست؟

23. طعم ژامبون پپرونی چگونه است؟

24. برای اینکه سیب زمینی به حالت چیپس ترد شده درآید باید چه کرد؟

25. نام دیگر استریپس چیست؟

Winner

یه نفس عمیق بکش و یادت باشه که تو از این آزمون خیلی بزرگتری

Winner

دمت گرم! نشون دادی که با تلاش همه چیز ممکنه

مجموعه کامل و به‌روز شده‌ای از نمونه سوالات فست فود را در اختیار شما قرار می‌دهیم. این سوالات با توجه به آخرین تغییرات و استانداردهای فست فود به طور مرتب به‌روزرسانی می‌شوند. هر سوال با دقت بالا طراحی شده و شامل پاسخ‌های تشریحی کامل است که به درک عمیق‌تر مفاهیم کمک می‌کند.

این مجموعه بخشی از دسته خدمات تغذیه ای می‌باشد که شامل نکات کلیدی و تکنیک‌های حل مسئله برای تسلط بر مباحث خدمات تغذیه ای است.

+45 امتیاز کسب کردی

failed


----نظرات----
در حال ارسال نظر...
نظر شما با موفقیت ثبت شد
خطا در ارتباط با سرور