فست فود فنی و حرفه ای آزمون آنلاین 25 سوالی

سوال امتحانی : فست فود فنی و حرفه ای آزمون آنلاین 25 سوالی

آزمون - فست فود فنی و حرفه ای آزمون آنلاین 25 سوالی

سوال : فست فود فنی و حرفه ای آزمون آنلاین 25 سوالی

سوال فست فود فنی و حرفه ای آزمون آنلاین 25 سوالی
پرسش فست فود فنی و حرفه ای آزمون آنلاین 25 سوالی

پاسخ سوال : فست فود فنی و حرفه ای آزمون آنلاین 25 سوالی
جواب ها : همچنین جواب صحیح را می توانید از بخش زیر ببینید

فست فود فنی و حرفه ای آزمون آنلاین 25 سوالی

بازگشت

144

25

فست فود فنی و حرفه ای آزمون آنلاین 25 سوالی

فست فود فنی و حرفه ای آزمون آنلاین 25 سوالی

1. برای سرخ کردن گوشت رست بیف چه نوع حرارتی و مقدار روغن باید چقدر باشد؟

2. استیک مرغ را ………..از سرخ شدن و گوشت را………. از سرخ شدن نمک می زنیم.

3. ساندویچی که هنگام سرخ شدن همبرگر آن پنیر روی آن گذاشت و کمی آب میشود چه نامیده میشود؟

4. ساندویچی که همبرگر مستطیل شکل کوچک در نان ساندویچی کشیده گذاشته میشود چه نامیده میشود؟

5. بیشترین کارایی چاقوی دندانه در چیست؟

6. برای تولید صنایع غذایی مهمترین نوع میزکار از چه جنسی است؟

7. چه نوع همبرگری است که در ترکیب آن از گوشت ماهی استفاده میشود؟

8. کاربرد تخته برش آشپزخانه چیست؟

9. مهمترین گزینه برای سرخ کردن استیک استفاده از چه نوع تابه ای است؟

10. مواد لازم برای تهیه همبرگر چیست؟

11. چه نوع گوشتی مخصوص کوبیدن گوشت است؟

12. رست بیف چیست؟

13. برای تهیه فلافل باید چند ساعت نخود را خیس کرد؟

14. نام دیگر استیک چرخ کرده چیست؟

15. اگر فلافل بعد از تهیه سفت شود علت چیست؟

16. …………….. نوعی سوسیس بزرگ است که با برش عمقی در آن در روغن فراوان سرخ میشود؟

17. علت اصلی سفت شدن بیفتک چیست؟

18. میگوبرگر چیست؟

19. اگر گوشت رست بیف جوان و نرم باشد بدون اضافه کردن چه چیزی سرخ میشود و می پزد؟

20. بیفتک……………….. است؟

21. استیک چیست؟

22. وزن هر تکه گوشت بیفتک چقدر است؟

23. ماده اصلی تهیه فلافل چیست؟

24. وزن هر تکه گوشت استیک چند گرم است؟

25. ساندویچ هایی که مواد داخل آن پخته و بعضا در فر تنوری قرار می گیرد و جزء چه نوع ساندویچی قرار می گیرند؟

Winner

این نتیجه فقط میگه که جا برای پیشرفت داری، نه اینکه بی‌استعدادی

Winner

هی آینشتین کوچولو! داری ما رو شرمنده می‌کنی‌ها

مجموعه کامل و به‌روز شده‌ای از نمونه سوالات فست فود را در اختیار شما قرار می‌دهیم. این سوالات با توجه به آخرین تغییرات و استانداردهای فست فود به طور مرتب به‌روزرسانی می‌شوند. هر سوال با دقت بالا طراحی شده و شامل پاسخ‌های تشریحی کامل است که به درک عمیق‌تر مفاهیم کمک می‌کند.

این مجموعه بخشی از دسته خدمات تغذیه ای می‌باشد که شامل نکات کلیدی و تکنیک‌های حل مسئله برای تسلط بر مباحث خدمات تغذیه ای است.

+45 امتیاز کسب کردی

failed


----نظرات----
در حال ارسال نظر...
نظر شما با موفقیت ثبت شد
خطا در ارتباط با سرور